Hatha Joga. Jogos pagrindai.

Pakeisk save ir pasaulis aplinkui pasikeis

Meditacijos pagrindai. Ką pageidautina žinoti

Kas yra klasikinė joga

Kaip prisiminti praėjusius gyvenimus

Kaip teisingai kvėpuoti. Kvėpavimo technikos

Produktai organizmo valymui

2023 metų apibendrinimas OUM.RU

2023 metų apibendrinimas

Kartu pradedame Naujus Metus matydami atliktą darbą, džiaugiamės ir įsikvepiame naujiems iššūkiams dalinantis žinias apie jogą.

„Tik kartu galima pasiekti didelių rezultatų, aukštus tikslus, naujas viršūnes“ – su tokiomis mintimis klubo komanda išlydi nueinančius kalendorinius metus. Didelio bendraminčių kolektyvo dalyviai iš įvairių šalių siunčia sveikinimus ir padėkas vieni kitiems ir jums, mūsų prenumeratoriams už palaikymą ir dalyvavimą dalinantis žiniomis! Kiekvienas jūsų atsiliepimas į publikaciją, video, straipsnį duoda galimybę dideliam žmonių kiekiui sužinoti apie jogą ir daryti žingsnius pačių savęs pažinime, o reiškia, taip pat yra didelės OUM.RU šeimos dalimi.

Dėka bendrų komandos pastangų, darbštumo, uolumo, pasiaukojimo, tapo įmanomi šie pozityvūs rezultatai.

Mūsų planetoje per 2023 metus atsirado dar 30 klubo atstovybių. Naujos salės buvo atidarytos Vokietijoje, Kanadoje, Armenijoje, Slovėnijoje. Nauji taškai Rusijoje. Dabar klubas OUM.RU turi 171-ną atstovą 28 šalyse! Filialo atidarymas, auditorijos pritraukimas, užsiėmimų vedimas – milžiniškas darbas. Komanda dėkoja visiems, kas nusprendė susieti savo gyvenimą su jogos mokytojų veikla, palaiko ir tiki jumis.

Tinklapyje https://www.oum.ru publikuoti 135 straipsniai apie jogą ir asmeninį tobulėjimą. Metai iš metų bendruomenės medžiaga praeina vis kruopštesnę atranką: didelė autorių komanda, redaktorių, apipavidalintojų vadovaujant pagrindiniam redaktoriui, kurie stengiasi pateikti savo skaitytojams tik patikrintas žinias. Milžiniškos padėkos kiekvienam, kas deda savo laiką ir dėmesį, palaiko, pripildo ir tobulina pagrindinį tinklapį. Dėka jūsų pastangų straipsnių kiekis apie asmeninį tobulėjimą artėja prie 5,5 tūkstančių.

Unikaliame videoportale https://oum.video publikuota 315 video paskaitų ir jogos praktikų. Youtube-kanale https://www.youtube.com/@oumvideo naujų peržiūrų klubiniams video buvo virš 1 760 000! Šiais metais prie kanalo prisijungė dar 10 200 žmonių, o filmas „Kailaš“ anglų kalba pasiekė milijono ribą. Komandos dalyviai dėkoja kiekvieną karminį draugą, kuris nuspaudė „Play“ ir paskyrė laiką jogai.

Klubo fotografai šiais metais išleido 4 tūkstančius fotografijų – o tai 4 tūkstančiai motyvacijų praktikai! Klubo kolektyvas dėkoja kūrybinei grupei ir kviečia į https://www.oum.ru/photo visus, kas ieško įkvėpimo ir pozityvių emocijų.

Retrytų centras „Aura“ visus metus priiminėjo svečius ir toliau ruošiasi naujiems renginiams – vipassanoms, seminarams, draugų-bendraminčių susitikimams. Kiekvienam savanoriui, kurio darbščios rankos nepavargsta kurti ir gerinti erdvę, komanda perduoda nusilenkimus.

Iš anglų kalbos išverstos 55 Džatakos – istorijos apie praėjusius Buddos Šakjamunio gimimus. Padėkos vertėjams už svarų Dharmos brangenybių saugyklos papildymą.

Tinklapis https://vege.one publikavo 25 video ir 64 augalinės virtuvės receptus – skanių ir etiškų patiekalų pasirinkimas jūsų šeimai tapo dar platesnis ir skaičiuoja jau virš 1 300 receptų. Visiems dalyvaujantiems projekto tobulinime padėkos už pastangas, fantaziją ir kreatyvą!

Virš 70 publikacijų padaryta per metus grynai veganiško projekto https://nutrio.plus toliau vyksta nutriciologijos mokymų kursai. Klubo komanda dėkoja visiems, kas negaili laiko ir jėgų platinti sveiką ir sąmoningą gyvenimo būdą.

Tinklapis https://ayurveda.plus išaugo per 60 straipsnių. Jau 4-tas studentų srautas mokosi Ajurvedos kursuose ir ruošiasi išreikšti save. Sveikinimai ir padėkos visiems siekiantiems išsaugoti senovinį mokslą ir pritaikyti jį gyvenime.

Virš 30 publikacijų apie metodus darbui su protu tinklapyje https://meditation.study taip pat tęsiasi būsimų meditacijos mokymų online-mokymas. Komandos dalyviai dėkoja kiekvienam, kas išsikėlė tikslą išmokti savikontrolės ir perdavinėti šiuos gebėjimus toliau.

Šiais metais startavo naujas vedinės astrologijos Džiotiš mokymų kursas, tinklapyje https://jyotish.study atsirado 27 laisvai prieinami straipsniai. Nuo visų bendraminčių – padėkos už šio projekto realizaciją ir linkėjimai tęsti gerą pradžią.

Projektas „Joga-volna“ https://www.yogavolna.ru išleido 63 paskaitas ir 36 praktikas online. Klubo komanda išreiškia padėka kantriai technikos palaikymo grupei ir visiems projekto dalyviams, priėmusiems sprendimą ieškoti savo auditorijos ir dalintis žiniomis bei patirtimi.

Sudėkime draugiškai rankas į Namaste ir mintimis padėkokime visiems neabėjingiems užkulisiniams klubo OUM.RU pagalbininkams, visiems, kas dėjo, deda ir dės pastangas tam, kad dalintųsi žiniomis apie jogą!

„Vienam žmogui gali būti sunku pakelti didelį akmenį, tačiau sujungę pastangas, keletas žmonių tai padarys lengvai“. Guru Padmasambhava

Jeigu ši publikacija įkvėpė jus, nepraraskite laiko – prisijunkite prie komandos. Keliame naujus aukštus tikslus ir judame prie jų. Kartu!

Om!